KLIK

Monday, January 16, 2012

yuhuuu..hari ni 1st day masuk kelas lepas sbulan lebih cuti.. 1st class start kul 10. rasa cam xpercaya jer yang aku dah masuk sem6. semalam masih lagi berjimba-jimba xhingat ngan shera and incik asmui kat times. gara-gara balik lambat + penat kaki + malas so plan untuk mengemas bilik kat hostel terbantut. datang td pon tilam masih bogel..hiii xmalu. teeeeet..sumer salah muin..so have fun la smalam dengan dengan diorang + kanak-kanak cilik c nina n akeem. seronok btol diorang uncle muin blanja tutti fruiti. saya pon tumpang sekali la. almaklumlah belom pernah coba. so dah ade orang nak belanja kita tumpang la dua belah kaki dua belah tangan.ye dok?..so incik muin amek saya then gerak ke times. jammed xyah cakap la. dek kerana incuk muin ni malas sangat nak naik lrt + monorel so sanggup lah beliau redah jammed. tunggu cik shera ngan anak- anak dekat 2 jam gak la..sempat la kami soru dulu kat kopitiam times neh..hikhik tempat kenangan tuh. then pergi lowyat cik shera balun kamera sebijik then gerak times balik cuci-cuci mata yang berhabuk neh. xbeli pape pon. xdok duit. lupe lak sempat gak lah kami main bowling. saya main atas name shera jer. ok what 1st baling dah strike. strike ye bukan spare. ceh riakkkk.... teman cik muin n shera main snuker. saya tukang tengok + jadi baby sitter jaga anak-anak jer sbb xreti nak menjolok..hoho. sampai umah dah kul 8 lebih. sebab pergi hantar shera dan anak-anak ke sungai buloh dulu.. maaf lah yer. saya memang co-pilot yang teruk. tapi tetap di lantik sebagai co-pilot kan..huhu..sekian itulah karangan saya untuk hari ini. 

2 comments:

  1. taw xper...1st class lak tuh...masuk 10 minit dismiss..

    ReplyDelete