KLIK

Friday, May 18, 2012

SEGMEN : saya blogger dari universiti ? by AFIFAH DALILIEY



ni 1st time aku join segmen. tajuk dia pon simple. tak payah nak karang panjang-panjang kan :)

okeyh.. aku dari Unikl BMI 
nama panjang dia UNIVERSITI KUALA LUMPUR BRITISH MALAYSIAN INSTITUTE
baru sahaja merdeka dari bertungkus-lumus jawab final exam sem6 semalam. 
amek kos Bachelor Engineering Technology in Medical Electronics
kos ni lebih kurang macam Biomedical lah
tapi dia more to electronics and medical..
electronics + electrical + physics + chemistry + biology + management =qwertyuiosdfghjkxcvbn
insyaallah hujung tahun depan dah boleh grad. otak pon dah serabut macam circuit electronics dah ni..
tata.. :)

15 comments:

  1. wow...great..bijaknyaaa....tnhiah bleh brthan dgn kos ni...hihi...follow sni..tq sudi join sgmen...

    ReplyDelete
  2. waaa mcm best je segmen nie.. ehehe =)

    ReplyDelete
  3. salam kenalan:) sy blogger dari UUM..jom2 singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  4. wah.. mesti otak pusing2 lagi kan... haishhh... bulan 6 nie pon ada exam juga... xtau la mcm mana :)... jom jejalan blog warga utara :)

    ReplyDelete
  5. ade sorang member kat unikl bmi. huhu. tapi die amik electric kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ke?..bmi ni kecik je..kadang2 kenal jugak budak kos lain. tp sama batch la

      Delete
  6. Hebatnya medic eletronical. Tahniah. Mesti scorer kan.

    ReplyDelete
  7. all the bestt...
    good luck ok...

    jom sertai segmen bloglist silentnote forever..
    http://bahrain-info.blogspot.com/p/bloglist-forever.html

    ReplyDelete
  8. Wahh , ada apply jugak course ni kat UniKL . Dapat Uitm Puncak Alam , p jea la situ . Hehe .
    Eyh , anak buah pon sama course & tarikh ? Wahhh ! Girl ?

    ReplyDelete
  9. hye..im here...hehe..good luck..

    ReplyDelete
  10. Sangat hebat lah course kamu . Haha . Pape pun good luck . Join segmen yang sama . Membuat kunjungan kembali . Sangat tertarik dengan course kamu . Haha . Selamat berkenalan . ;)

    ReplyDelete