KLIK

Thursday, June 21, 2012

rambut gugur?

assalamualaikum...

ada tak anda yang pernah mengalami masalah seperti yang sedang saya alami sekarang?.. saya sedang mengalami masalah rambut gugur.. tak kisah lah time mandi ke tapi mengadap latop then main-main rambut pon gugur jugak.

pentene dah. rejoice dah. sunsilk xngam ngan saya. himalaya pon dah.... zzzzzzzzzz. nak cuba apa lagi ni?..

#sedihnya... :(

12 comments:

  1. sye guna pentene kurang sikit gugur daripada before.. mungkin tak ngam kot..

    jgn kerap cuci rambut sis. faktor gugur juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke?..untung la ..stakat ni masih belom jumpe produk yg seswai dgn rambut saya dan kewangan saya as a student

      Delete
  2. mai pun masalah rmbut gugur..dh la rambut jenis nipis+halus..risau sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastu cikmai pakai produk ape?..xrawat ke?

      Delete
  3. saya pun mengalami masalah yg same..sekarang nie da nampak kulit kepala la skit2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena rawat cepat2 tuh nant kang xpasal2 kena g yu nam

      Delete
  4. samalah.. saya pun ada masalah mcm tu jugak
    dulu pakai sunsilk lg byk rambut gugur.
    now pakai rejoice sbb suka bau fruity & rambut jd lembut.. tp jd masalah kelemumur plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. xseswai lah tu.. brand ni seswai ngn org lain tp xseswai plak ngn kita kan

      Delete
  5. apa ntah seaseblue ke apa ntah nama die..
    kwn kte guna tue..hee

    ReplyDelete
  6. terjumpa info ni, juga pasal rambut gugur… sharing is caring :) - Botak, Keguguran Rambut Masalah Keturunan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq for the info..tapi saya bukan masalah keturunan.. :(

      Delete