KLIK

Tuesday, July 3, 2012

1st time menang giveaway

assalamualaikum...




1st of all i nak ucapkan terima kasih kepada Cik Sally kerana telah memilih saya sebagai pemenang untuk salah satu kategori dalam segmen beliau. nak taw kategori apa??..hahaha..tapi jangan gelak tauu..


 Kategori BFF paling cantik.. 

tadi post link kat my bff then dia pon gelak.. camana kami terpilig untuk kategori tuh. kalo kategori paling serasi ke paling comel ke kami paham..papa pun thanks to the sponsor KamiZuzi SweetCraft for the hadiah.. tak sabar nak receive cute pillow dari sponsor.

adakah pillow camni
gambar taken from facebook KamiZuzi Sweetcraft 


atau yang ini

gambar taken from facebook KamiZuzi Sweetcraft 


huhu... i tak kesah la camana pun rupa dia..janji i dapat free.. hiiiii...

10 comments:

  1. hihihi...details sally dah update dekat sponsor...

    insyaAllah dlm masa terdekat akan dapat... :)

    ReplyDelete
  2. Wah! Syoknyer menang GA! Tahniah! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah... bertambah semangat nak join GA yang lain

      Delete
  3. beznya. tidur lena lahh nampaknya kalau dah dapat nanti... hehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. comey kan ..yang yg ladybird tu comey sgt

      Delete