KLIK

Wednesday, August 15, 2012

LAST SAMBUT RAMADHAN SEBAGAI STUDENT


salam ramadhan semua.. alhamdulillah ini adalah tahun dan sem terakhir saya menyambut Ramadhan sebagai seorang pelajar. Tahun depan insyaallah akan menyambut dalam dunia kerjaya pulak. amiinn... insyaallah kalau panjang umur. Tahun ni taklah rasa penat sangat sebab tak banyak kelas, Banyak melangut kat bilik je.

Persiapan raya pun ala kadar je. entah kenapa tahun ni kurang excited nak raya. Kalau tahun-tahun lepas sanggup je redah pergi jalan TAR, Sogo even just nak teman member. Tahun ni?.. saya beli tudung kat member yang jual di hstel je. Biarlah harga dia mahal singgit dua janji saya tak penat + haus gara-gara meredah lautan manusia di jalan TAR tu. 

Iftar bersama member pun sempat sekali je tahun ni. eh, dua kali, sebab petang ni before balik Kelate nak bukak puasa dengan kawan-kawan pulak. tempoh hari iftar dengan budak-budak club.









2 comments:

  1. smela kita tahun last sbgai student

    raya n pose sbg student

    yihaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa sedih la plak.. dah keje nanti mesti penat

      Delete