KLIK

Wednesday, October 5, 2011

it's 5 october ok

arini genap setahun..setahun ape?..biarlah rahsia..smlm msg dia..pastu dia soh call balik..syok2 sembang pasal pelajaran (@#$%^ bagus kan kami..sembang sal pelajaran tu... :) ) terlupa lak nk tnya nape dia soh call..ghindu nk dengar sore aku kot..haha perasan sorang2 lak..anyway dia lah kawan terbaik aku yg memahami aku semenjak aku kenal dia sampai skrg..( baru setahun je)..b4 neh even dah kenal 3 tahun tp xpenah bertegor sapa pon.
 teringat lak dulu2 masa awal2 kenal selalo buli dia marah dia..tp dia cool jer.redha n pasrah jer. makin naik lemak aku di buatnya..( lemak ini  bukan yg berkumpul di peha, muka or perot aku yer.). tp zaman dah makin maju teknologi dah makin canggih bangunan semua pencakar langit. dia pon dah berubah cket tp still dabest. yang bezanya dulu bleh marah2 suka hati aku now neh kalo aku marah dia sound aku balik lerr..tp pape pon skrg neh aku dah banyak mengalah ngan dia..xsyok ler wt dia hangin2 or terasa hati ngn aku sbb nanti kalo de prob dia gak yg aku carik..thanks awak jd mybest. susah nak cari kawan yang time kita baik dia ada tyme kita jd sejahat2nye pon dia still ada utk bg bimbingan n courage to change .
maafkan salah n silap saya. still remember your powerful words." hargai orang yang sayangkan kita sebelom orang tu hilang".. "i always be on your side"..nyahdu jer..thanks kamu..ur reallyreallyreally mybest!!.. 


ni la pic dia..






































haha xboley letak. xboley xboley...




2 comments: