KLIK

Thursday, June 7, 2012

Daiso Nose Pack



assalamualaikum dan selamat petang..




hari ini sungguh rajin berjalan-jalan di taman karangan kawan-kawan blogger saya. maka hasilnya saya telah menemui produk yang menarik untuk di cuba. maka nya hujung minggu ini harus berusaha untuk mendapatkannya.




semoga pintu hati incik amin saya terbuka untuk bawak saya ke The Curve atau Pavillion untuk membeli produk Daiso yang faymes aymes ini.









apa yang saya dapat dari info-info intenet ini, nose pore pack ini ada yang jenis biasa ( white ) dan ada juga charcoal mask ( hitam ). mask itu juga boleh di gunakan untuk mengeluarkan whitehead dan blackhead.




ini adalah list outlet-outlet Daiso yang ada di Malaysia:





Kuala Lumpur dan Selangor


Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Sungei Wang Plaza,
Jalan Bukit Bintang, 55100 KL.


Damansara, Selangor.
The Curve, 2nd Floor,
Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara,
Petaling Jaya, Selangor.


Puchong, Selangor.
Second Floor, IOI Mall, Batu 9,
Bandar Puchong Jaya, 47170 Puchong, Selangor.


Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor.
One Utama, LG Floor,
Bandar Utama City Centre Bandar Utama,
47800 Petaling Jaya, Selangor.


Bandar Sunway, Selangor
Sunway Pyramid Shopping Mall,
No 3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway,
46150 Petaling Jaya, Selangor.


Daiso Harbour Place, Klang.
Address-Lot G.02&G.03,Ground Floor,
Habour Place Mall.


Daiso AEON Rawang

Kompleks Beli-Belah AEON Rawang

Persiaran Anggun

48000 Rawang Selangor


* sori tak tahu floor berapa. dah google cari tapi tak ketemui




Daiso outlet at JUSCO Taman Maluri.

JUSCO Taman Maluri Shopping Center

Jalan Jejaka, Taman Maluri, Cheras, 55100. Kuala Lumpur


Daiso Pavilion KL


Melaka

Dataran Pahlawan, Melaka

Level 1, Dataran Pahlawan Melaka Megamall,
Jalan Merdeka, 75000 Bandar Hilir, Melaka.
( ada info mengatakan Daiso Dataran Pahlawan ini telah berpindah ke Mahkota Parade) 



Daiso MAHKOTA PARADE MELAKA
Lot F19, First Floor,
Mahkota Parade,
No.1, Jalan Merdeka,
75000 Melaka. 


JUSCO AEON MELAKA
LOT-S33 . NO.2 Jalan Legenda,
Taman1 Legenda, 75400, Melaka. 



Sabah

Kota Kinabalu, Sabah
2nd Flr,1 Borneo Hypermall, (beside OSIM)
Kota Kinabalu, Sabah.


Kota Kinabalu, Sabah
7th Floor, CPS Tower Centre Point Sabah
No.1 Jalan Centre, Kota Kinabalu, Sabah. 


Johor

Johor Bahru, Johor.
AEON Bukit Indah,
No 8, Jalan Indah 15/2, Bukit Indah,
81200 Johor Bahru, Johor.

Penang

Daiso Japan
1F-07 & 08,North
Queensbay Mall


*AEON IPOH STATION 18 (located at first floor)... ini kat Ipoh kan?..huhu pon ada Daiso



semoga bintik-bintik hitam dan putih di hidung saya ini dapat di keluarkan dengan jayanya..

12 comments:

  1. ok kew? smg tercapai impian anda tuk try produk tersebut..hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..syuh..syuuuuuhhh go away white/blackhead

      Delete
  2. dekat ngn rumah..tp tak pernah cuba produk nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nak try neh..harap-harap ok lah kan

      Delete
  3. beb aku try doh gak..sedap juge jadi ketat je muko time pakai..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mung try yang mana?..suggest kat aku weh

      Delete
  4. dah tiga kali pergi daiso, tiga2 kali stok abes. geram betul. first time pergi sunway. second time pergi the curve. third time pergi mines pon habes jugak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. cam susah je nak dapatkan Daiso ni kan. karang sia-sia je pergi sg wang or pavi semata-mata nak beli menda alah ni.

      Delete
  5. cepat2, baru2 ni dah restock.semua produk ada.ehehe

    ReplyDelete
  6. Kat facebook melambak jual benda nie...

    ReplyDelete
  7. salam..sy pun da jual, RM20 free pos..klu nak ley dptkn dgn sy http://www.facebook.com/media/set/?set=a.613523918673317.156131.593776587314717&type=3

    ReplyDelete
  8. salam...dgn sy ad jual RM20 free pos..klu nak ley dptkn http://www.facebook.com/media/set/?set=a.613523918673317.156131.593776587314717&type=3

    ReplyDelete