KLIK

Thursday, August 2, 2012

Makan-Makan di Hayaki Cafe


entry sambungan dari Captain-T Restaurant


ok. dek kerana harga makanan dekat Captain T Restaurant tu agak mencekik poket kami yang ketika itu hanya berbekalkan tidak lebih dari RM50 ringgit seorang makanya terpaksalah kami mencari tempat makan yang lain bagi menjamu perut yang dah rancak menyorak seumpama sorakan kami di stadium tadi apabila Pasukan The Red Warriors menjaringkan gol. 

pikir punya pikir maka kami sepakat untuk makan di HAYAKI CAFE. HAYAKI CAFE ni tempat favourite me and Shera since kami Form5 lagi. lepas habis tuisyen kami lepak la dekat HAYAKI cawangan tepi Maydin Kota Bharu tu. Malam ni pulak kami makan di HAYAKI CAFE atas TUNE HOTEL berhadapan dengan KBMALL.



tapi cawangan sini agak kecik sedikit. tak apalah janji kami dapat makan. 







                                                                apa yang kami order?



chicken chop with black pepper sauce  RM6.90..
me: teh o suam RM1.50
pizi :Mocha Blended.. lupa harga.. dalam RM4.50 - RM5.00 rasanya. 
Shera and her friend order air "tea 0 beng" RM2.50

i makan tak lebih dari RM10.00 pun..huhu jimat. murah dan sedap. that's what we want..hehehe..



6 comments:

  1. murah nye ciken chop die... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg murah pon.. kat danau kota ada satu branch dia.. tapi mahal cketla..tak silap harga RM9.90

      Delete
  2. kalau makan macam ni with that price conferm puas hati dan berbaloi-baloi ^_^

    ReplyDelete
  3. Pernah tido di tune hotel semasa bertugas di Kelantan. Kelantan sangat best sampai rasa xnak blik..
    Hayaki tune hotel ini lah tempat lepak semasa di Kelantan :)

    Jemput singgah dan join http://www.kisahsigemok.com/2012/08/segmen-pengalaman-menyambut-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  4. WAH .. TERINGIN LAK NAK MKN CHICKENCHOP .. BEST .. HEHEHE .. SEJAK BLIK SETIU NI .. DA XDO HARAPAN NK MKN MENDE2 GITU .. HAHAHAA

    ReplyDelete