KLIK

Wednesday, November 3, 2010

FINAL EXAM CELEBRATION



huhu..final exam is just around da conner but i'm still cam updating my blog..huhu..kalo bab study ni malas betol..tp kalo bab berdating ngn my merah or menggedik kat blog i'll be superb hardworking girl..hehe.. camana lah nak naik stage amek excellent awards kalo tiap2 sem jadi superb lazy girl ni..aduyai..ya Allah ya Tuhanku keluarkan lah aku dari sifat pemalas gila ini. Come on Yasmin day by day u became more lazy more irresponsible. bila da dapat result yang layak campak longkang baru taw nk menyesal tp sekarang ni asyek buang masa jer..huhu agaknya kalo my merah tu boleh bercakap mesyi dia akan cakap " ENOUGH YASMIN..I'M SO TIRED TO FOLLOW U ANYWHERE. CAN U LET ME REST ?" haha cian merah..merah la mangsa aku..huhu dahla sem ni i have 3 killer subjects. NETWORK ANALYSIS, ENGINEERING MATH 111 and DIGITAL ELECTRONICS...arrrghhhhh dahla raya AIDILADHA xboleh balik coz my last paper is on 19th November..!! sabar2.. I've still have a few days to struggle ( haha.. aku gantikan nya dengan struggle tidoo zzzzzzzz.........). papa pun i must try my best and DOA to Allah semoga mempermudahkan segala urusanku.. adatlah menjadi seorang student. banyak halangan cubaan dan dugaan..



ya Allah kurniakan padaku
fahaman para Nabi
hafazan para Rasul
dan ilham para malaikat yang dekat dengan MU
ya Allah
Amiiiiinnnn.....




KAWAN - KAWAN KU YANG DI RAHMATI ALLAH SEKALIAN AYUH LAH KITA BERJUANG..!!!



2 comments:

  1. min...!! gud luck 4 ur final exam especially 3 killer subjects tue...huhuhu..chaiyok2!!

    (^_^)

    ReplyDelete