KLIK

Sunday, July 22, 2012

THE RED WARRIORS vs QPR



hai semua.. morning.. dah habis bersahur?.. ni baru nak publish pic kemenangan THE RED WARRIORS vs QPR untuk sepakan penalti.. waaaa... tapi hakikatnya dah kalah pon..sobssobss..

Petang khamis hari tuh hujan-hujan pon me ngn my besfren ( shera ) and adik dia dah terjah Stadium Sultan Muhammad ke-IV. Actually tiket masuk RM5 je tapi biasalah bila beli dengan "ulat" dia makup sampai RM6. Lagi pulak tu dekat tiket dah sah-sah tulis "JEMPUTAN KHAS, TIDAK BOLEH DI JUAL".. tapi dia jual jugak!. xpelah janji kami dapat tiket masuk..

ketibaan pemain Queens Park Rangers milik Datuk Tony Fernandez


walaupon hujan rintik-rintik penonton tetap ramai.


anak-anak buah Park Ji Sung. 



untuk sepakan penalti tu Park Ji Sung tak join pun sebab beliau mengalami sedikit kecederaan. 
OPPAA..!!

APEK ( Khairul Fahmi Che Mat pun tak ada. xbest langsung.huh!)



piala milik THE RED WARRIORS selepas mengalahkan QPR  dalam perlawanan sepakan penalti



*saya masih belum mempunyai jersi TRW. nak kena beli cepat-cepat ni. dah terliur dah tengok oghe pakai jersi merah "nyela" fevret saya tu



6 comments:

  1. bestnyaaa! Eza tak penah turun padang tgk bola..

    ReplyDelete
  2. haha..pah ko awk terikot gilo ko bola kalu laye ketagih sy nie.hahahahahahahhaa

    ReplyDelete